Αμετακίνητη η Άγκυρα: Δεν μπορεί το Καστελόριζο να δημιουργεί θαλάσσια ζώνη 40.000 τετραγωνικών χλμ
Επιμένει στην εμπρηστική της ρητορική απέναντι στη χώρα μας η Τουρκία, παρά το γεγονός ότι στην Άγκυρα βρίσκονται σε εξέλιξη πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.
Τη «σκυτάλη» έλαβε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής Διμερών Πολιτικών Υποθέσεων, Ναυτιλίας, Αερπλοΐας και Συνόρων, πρώην αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας Τσαγατάι Ερτσιγές, ο οποίος ανάρτησε χάρτη που απεικονίζει το Καστελόριζο και την απέναντι τουρκική ακτή και προέβη σε ένα προκλητικό σχόλιο μέσω Twitter.
«Το να πιστεύεις ότι ένα μικρό νησί 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα μακριά από την Τουρκία και 570 χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, μπορεί να δημιουργήσει θαλάσσια ζώνη 40.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι γελοίο», γράφει χαρακτηριστικά.
Ρομπότ εξερευνούν σήραγγες λάβας για να εξασφαλίσουν μελλοντικά καταφύγια στη Σελήνη και τον Άρη
08:01
«Τίποτα δεν άλλαξε στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο της Ρενέ Γκουντ», λένε τα αδέλφια της στο Κογκρέσο
08:00
«Έρχονται επιπλέον μέτρα» για τη χρήση των Social Media από ανήλικους: Άμεσα οι επίσημες ανακοινώσεις
07:51
Δέσμευση Αραβικών Εμιράτων για παροχή 500 εκατ. δολάρια για ανθρωπιστική βοήθεια στο Σουδάν
07:46