Διάσκεψη Βερολίνου: Πρώτη προτεραιότητα για τη Μέρκελ το εμπάργκο όπλων στην Λιβύη
Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, χαιρέτισε την Πέμπτη την πρόθεση που επέδειξε ο στρατιωτικός διοικητής, Χαλίφα Χάφταρ, να δεσμευτεί στην εκεχειρία στη Λιβύη και είπε ότι στη Διάσκεψη του Βερολίνου την Κυριακή πρέπει να επιχειρηθεί να επιβληθεί εκ νέου το εμπάργκο όπλων.
«Είναι έναν καλό μήνυμα που δηλώνει πρόθυμος να διατηρήσει την εκεχειρία» επισήμανε η Μέρκελ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς.
«Στη Διάσκεψη της Λιβύης πρέπει πάνω απ' όλα να δούμε ότι το εμπάργκο όπλων εφαρμόζεται ξανά, το οποίο έχει συμφωνηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, όμως δυστυχώς δεν τηρείται», σημείωσε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.
ΧΡΗΜΑ
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00
ΧΡΗΜΑ
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
ARTS & DESIGN