ΚΟΣΜΟΣ

Τι κάνει ένας μεταμφιεσμένος σκελετός σε δρόμο των ΗΠΑ; Το αλλόκοτο κόλπο οδηγού

Τι κάνει ένας μεταμφιεσμένος σκελετός σε δρόμο των ΗΠΑ; Το αλλόκοτο κόλπο οδηγού

Έναν… αλλόκοτο τρόπο χρησιμοποίησε ένας 62χρονος στις ΗΠΑ για να μπορέσει να οδηγήσει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στον οποίο, όμως, επιτρέπονται μόνο οχήματα με δύο και περισσότερους επιβαίνοντες.

Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα γνωστοποίησε πως αστυνομικοί σταμάτησαν τον 62χρονο όταν παρατήρησαν ότι είχε στη θέση του συνοδηγού έναν… μεταμφιεσμένο σκελετό.

Του είχε φορέσει καπέλο και τον είδε δέσει στο κάθισμα για να φαίνεται σαν να πρόκειται για άνθρωπο, όπως αναφέρει το Associated Press.

Το κόλπο του, όμως, δεν έπιασε και έλαβε πρόστιμο.

Το Τμήμα, με ανάρτησή του στα social media, προειδοποίησε και άλλους, επίδοξους παραβάτες να μην επιχειρήσουν να κάνουν τα ίδια.

«Νομίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σκελετό σαν συνεπιβάτη; Κάνετε μεγάλο λάθος», αναφέρεται στην ανάρτηση, που συνοδεύεται από μία φωτογραφία από το αυτοκίνητο.

Ο 62χρονος δεν είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει πονηρά για να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του γρήγορα. Τον περασμένο Απρίλιο ένας άλλο άνδρας είχε λάβει κλήση γιατί οδηγούσε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με μία κούκλα στην οποία είχε φορέσει γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ