Σεισμός στην Αλβανία
Σεισμική δόνηση 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, σημειώθηκε περί τα 34 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Τιράνων στην Αλβανία.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν πως η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα πάντα με τοπικά μέσα, επικοινώνησε με τις τοπικές Αρχές και δεν έχει λάβει καμία πληροφορία περί θυμάτων ή ζημιών από τη νέα δόνηση.
«Δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραυματισμένους κατοίκους ή για υλικές ζημιές», ανέφερε συγκεκριμένα και γνωστοποίησε ότι της αρχικής δόνησης υπήρξαν και μικρότερες, οι οποίες «σχετίζονται με τη σεισμική δραστηριότητα του Νοεμβρίου».
Να υπενθυμιστεί πως τον περασμένο Νοέμβριο είχε σημειωθεί στη χώρα ισχυρός σεισμός 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους συνολικά 51 άνθρωποι, ενώ χιλιάδες είναι οι κάτοικοι που έμειναν άστεγοι μετά το «χτύπημα» του Εγκελάδου.
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η 29χρονη που μαχαίρωσε τον 24χρονο σύντροφό της
08:40
Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στον Κηφισό - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Αττική Οδό (χάρτης)
08:34
Βορίδης για Αβραμόπουλο: Δεν βλέπω πολιτικό ζήτημα και δεν θεωρώ ότι επηρεάζει την κυβέρνηση
08:28
Το να νιώθουμε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας σχετίζεται με κακή ποιότητα ύπνου, διαπιστώνει μελέτη
08:20