Τουρκία: Η Ρωσία προσπαθεί να καλύψει τα εγκλήματα της στη Συρία
Η Ρωσία προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή από τα εγκλήματά της στη Συρία προβάλλοντας τον ισχυρισμό πως η Τουρκία προετοιμάζεται να εισβάλει στρατιωτικά στη συριακή επικράτεια, υποστήριξε σήμερα μια πηγή στο γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
«Οι Ρώσοι προσπαθούν να κρύψουν τα εγκλήματά τους στη Συρία. Απλώς εκτρέπουν την προσοχή από τις επιθέσεις τους εναντίον αμάχων ως μια χώρα η οποία έχει ήδη εισβάλει στη Συρία. Η Τουρκία έχει κάθε δικαίωμα να λάβει οποιοδήποτε μέτρο για να προστατεύσει την ασφάλειά της», ανέφερε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού Νταβούτογλου στο πρακτορείο.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας είπε νωρίτερα ότι η Μόσχα έχει σοβαρούς λόγους να υποψιάζεται ότι η Τουρκία προετοιμάζεται να εισβάλει στρατιωτικά στη συριακή επικράτεια.
Δαβάστε ακόμα:
Ρωσία: Eισβολή στη Συρία ετοιμάζει η Τουρκία
Παρέμβαση του ΝΑΤΟ για τη ρωσική παραβίαση στην Τουρκία, να δει τον Πούτιν ζητά ο Ερντογάν
Μαζωνάκης: «Μίλησε» το κινητό της 56χρονης γιατρού - Αναζητούσε στο ΑΙ τρόπους επαναφοράς από μέθη
12:52
Τσίπρας: Εσκεμμένη κυβερνητική επιλογή τα υπερπλεονάσματα – Αξιοποιούνται για την εξαγορά ψήφων
12:52
Μητσοτάκης: Να προστατεύσουμε τα σύνορά μας - Η ενίσχυση της άμυνας στο επίκεντρο της προεδρίας
12:48
Κακουργηματική δίωξη στον 35χρονο που δάγκωσε και έκοψε το αυτί 54χρονης οδηγού ταξί στη Νέα Ιωνία
12:40