ΚΟΣΜΟΣ

Το σημείωμα αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλος: Τι γράφει για το φόνο, τη σύντροφό του, τα παιδιά του

Το σημείωμα αυτοκτονίας του Φώτη Ντούλος: Τι γράφει για το φόνο, τη σύντροφό του, τα παιδιά του
Erik Trautmann/Hearst Connecticut Media via AP, Pool

Το ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος λίγο πριν αυτοκτονήσει, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση και εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα.

Η εφημερίδα New York Post έδωσε στη δημοσιότητα το σημείωμα, στο οποίο ο ομογενής τονίζει πως αρνείται να πάει στη φυλακή για κάτι για το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν έχει καμία σχέση.

«Αν διαβάζετε αυτό το σημείωμα, δεν υπάρχω πια. Αρνούμαι να περάσω ακόμη και μια ώρα παραπάνω στη φυλακή για κάτι για το οποίο δεν είχα καμία σχέση»

«Αρκετά. Αν πρέπει να χάσω τη ζωή μου για να λήξει αυτό, ας γίνει έτσι».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου και τους φίλους μου που στάθηκαν πλάι μου αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Και πάνω απ’ όλους την Άννα Κάρι. Συγγνώμη που σε απογοήτευσα και δεν συνέχισα τη μάχη».

dulos

«Παρακαλώ, πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, ότι θα έκανα τα πάντα να είμαι μαζί τους, αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας», αναφέρει σε άλλο σημείο ο ομογενής.

Το σημείωμα απευθύνεται προς «όλους», ενώ υπογράφει ως «Φώτης»

Ο Ντούλος κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο στο οποίο οδηγήθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Μετά την τραγική εξέλιξη οι συγγενείς του Ντούλος ανακοίνωσαν ότι θα χαρίσουν τα όργανά του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Η εξαφάνιση και η σύλληψη

Στον 52χρονο είχαν απαγγελθεί προ λίγου διαστήματος κατηγορίες περί αρπαγής και δολοφονίας της 50χρονης συζύγου του, Τζένιφερ, η οποία εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου είχε αφήσει τα πέντε παιδιά τους στο σχολείο.

Οι ερευνητές εντόπισαν το αυτοκίνητο της 50χρονης κοντά σε ένα πάρκο πλησίον της οικίας της, αλλά έκτοτε δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Το 2017 η Τζένιφερ Ντούλος είχε φύγει από το σπίτι τους και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και έκτοτε -και μέχρι την εξαφάνισή της- ήταν σε εξέλιξη μία «μάχη» για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Η ίδια είχε εκφράσει τους φόβους της στις Αρχές σχετικά με τον άντρα της, λίγες μόλις μέρες πριν εξαφανιστεί, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα που έχουν περιέλθει στην κατοχή του CNNi.

O 52χρονος, όμως, αρνείται κατηγορηματικά ότι απείλησε ποτέ την σύζυγό του.

Τόσο αυτός όσο και η σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις, συνελήφθησαν τον περασμένο Ιούνιο και κατηγορήθηκαν για αλλοίωση και κατασκευή στοιχείων. Και οι δύο δηλώνουν αθώοι.Τελικώς, ο Ντούλος κατηγορήθηκε για την αρπαγή και τη δολοφονία της συζύγου του αλλά αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα φέτος με εγγύηση έξι εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ