Ινδία: Viral ο υπουργός που προσπαθεί να μείνει ξύπνιος κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Κάθε ρεκόρ έσπασε η ομιλία της υπουργού Οικονομικών της Ινδίας Nirmala Sitharaman για τον προϋπολογισμό της χώρας, με αποτέλεσμα ένας συνάδελφός της να κάνει αξιέπαινο αγώνα να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, όπως φαίνεται και σε ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.
Η διάρκειας 2 ωρών και 38 λεπτών ομιλία της υπουργού έθεσε στα όριά τους πολλά μέλη της κυβέρνησης και όχι μόνο αλλά η αντίδραση του υπουργού R.K. Singh, ο οποίος ανοιγόκλεινε συνεχώς τα μάτια του, ήταν από τις πλέον χαρακτηριστικές.
Ωστόσο πολλά μέλη της κυβέρνησης εξήλθαν εξαντλημένα από τη συζήτηση ζητώντας μάλιστα, σύμφωνα με το Sputnik, να μπει περιορισμός στη χρονική διάρκεια των ομιλιών.
Η υπουργός Οικονομικών της χώρας είναι «διαβόητη» για τους μεγάλους σε διάρκεια λόγους της. Το προηγούμενο ρεκόρ της, το οποίο είχε πετύχει κατά την παρουσίαση του προϋπολογισμού του 2019 ήταν 2 ώρες και 13 λεπτά.
SPONSORED
Σάντσεθ για Eurovision: «Η Ισπανία βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»
23:00
Τρεις συλλήψεις για ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη
22:52
Τασούλας: Ο Ελληνικός Στρατός έχει την δύναμη να αποσοβεί προκλήσεις στο πεδίο
22:42
Τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στον Τζον Τραβόλτα στο Φεστιβάλ των Καννών
22:36