ΚΟΣΜΟΣ

Διακριτικός: 30χρονος αγόρασε πελώρια διαφημιστική πινακίδα για να βρει τον έρωτα

Διακριτικός: 30χρονος αγόρασε πελώρια διαφημιστική πινακίδα για να βρει τον έρωτα
Facebook/Mark Rofe

Ένα διόλου… διακριτικό μέσο χρησιμοποιεί ένας 30χρονος Βρετανόςγια να μπορέσει να βρει τον έρωτα.

Ο Mark Rofe πλήρωσε 425 λίρες για να αγοράσει μία διαφημιστική πινακίδα, ύψους τριών και πλάτους έξι μέτρων, που θα τον βοηθήσει να εντοπίσει την εκλεκτή της καρδιάς του. Και η πινακίδα του δεν έχει τοποθετηθεί όπου κι όπου, αλλά σε κεντρικό δρόμο του Μάντσεστερ, όπως αναφέρει το BBC.

«Είστε ελεύθερες; Βγείτε ραντεβού με τον Mark. Ίσως αυτό να είναι το σημάδι που περιμένατε», γράφει η πινακίδα, στην οποία, φυσικά, υπάρχει και μία φωτογραφία του 30χρονου.

«Ένας άνδρας, μία πινακίδα, μία αποστολή», αναφέρεται ακόμη, ενώ δίδεται και μία ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία οι υποψήφιες μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερα για τον Rofe.

Όπως αποκαλύπτει ο 30χρονος, εργάζεται στον τομέα του μάρκετινγκ και αγόρασε την πινακίδα διότι όλοι του οι φίλοι είναι δεσμευμένοι αλλά ο ίδιος δυσκολεύεται να βρει την κατάλληλη.

«Είμαι μόνος εδώ και κάποιο διάστημα και πολλοί από τους φίλους μου είναι παντρεμένοι ή σε μακροχρόνιες σχέσεις. Έχω χρησιμοποιήσει εφαρμογές για ραντεβού, αλλά δεν είναι για μένα, έτσι αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό, να ξεχωρίσω».

Διαβεβαιώνει ότι έχει… φιλήσει περισσότερές από τρεις γυναίκες και ζητά από τις ενδιαφερόμενες να συμπληρώσουν μία ηλεκτρονική αίτηση στην οποία θα συμπεριλάβουν φωτογραφία τους αλλά και ένα μήνυμα απευθυνόμενο στον ίδιο.

Μέχρι στιγμής ο 30χρονος έχει λάβει περισσότερες από… 290 αιτήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ