ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε σύζυγο και γιο για να εισπράξει την ασφάλεια

Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε σύζυγο και γιο για να εισπράξει την ασφάλεια
Facebook/Justice for Christina Alexander-Karlsen and Levi Karlsen

Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του γιου του, κρίθηκε στη συνέχεια ένοχος και για τον θάνατο της γυναίκας του. Στόχος και των δύο εγκλημάτων ήταν να λάβει τα χρήματα από την ασφάλειά τους.

Ο λόγος για τον Καρλ Κάρλσεν, ο οποίος είχε μπει στη φυλακή, καθώς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του γιου του, ενώ στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με τη σύζυγό του, σε προγενέστερο χρόνο.

Ο 60χρονος είχε δολοφονήσει στην Κριστίνα Κάρλσεν το 1991, προκειμένου να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 200.000 δολάρια. Ο ίδιος σύναψε το σχετικό συμβόλαιο, 19 ημέρες μετά τον θάνατό της. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Ο Καρλ Κάρλσεν είχε καταδικαστεί στη Νέα Υόρκη το 2013 για τη δολοφονία του 23χρονου γιου του, προκειμένου να πάρει σε αυτήν την περίπτωση 700.000 δολάρια. Ο Λέβι Κάρλσεν πέθανε πέντε χρόνια νωρίτερα (το 2008), όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω του, καθώς δεν το κράτησε ο γρύλος που το είχε σηκώσει.

Οι ανακριτές είχαν κρίνει πως ο θάνατος του 23χρονου είχε σκηνοθετηθεί, προκειμένου να μοιάζει με ατύχημα. Ωστόσο, τα στοιχεία έδειξαν πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Στον Καρλ Κάρλσεν επιβλήθηκαν 15 χρόνια φυλάκισης, ποινή που εκτίει έως σήμερα. Μάλιστα, όταν του ανακοινώθηκε η ετυμηγορία, το πρόσωπό του ήταν ανέκφραστο, κάτι που δημιούργησε αίσθηση.

Ωστόσο, στη συνέχεια υπήρξαν στοιχεία πως και ο θάνατος της συζύγου του δεν οφειλόταν σε ατύχημα. Έτσι, ο 60χρονος οδηγείται σε ακόμη μια δίκη, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τα ισόβια.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Κριστίνα Κάρλσεν άνοιξε ξανά όταν ο άντρας της οδηγήθηκε στη φυλακή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, ο Καρλ Κάρλσεν αποδείχθηκε ότι έβαλε «τιμή» και στη δεύτερη σύζυγό του, την Σίντι Κάρλσεν.

Όπως δήλωσε η γυναίκα, «εάν πέθαινα, θα του απέφερα 1,2 εκατομμύρια δολάρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ