Εισβολή ενόπλων και πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Δουβλίνο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις ένοπλοι πυροβόλησαν τυφλά στο πλήθος την ώρα που διεξαγόταν ζύγιση πυγμάχων στο φουαγιέ του ξενοδοχείου, Regency στην περιοχή Drumcondra. Στο χώρο βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι.
O απολογισμός για την ώρα είναι ένας νεκρός, ενώ όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Οι τρεις ένοπλοι ήταν ντυμένοι ως φύλακες, οπλισμένοι με AK-47 και μπήκαν στο χώρο τη στιγμή που ζυγίζονταν οι δύο πυγμάχοι. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο και αφορούσε την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης στα ελαφρά βάρη.
Στο σημείο βρίσκονται πλήθος αστυνομικών, ενώ όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η πυροσβεστική της Ιρλανδίας πρόκειται για ιδιατέρως σοβαρό περιστατικό.

LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Όχι αρκετά καλή, αλλά σημαντική» - Χαμενεΐ: «Δεν μας πτοούν τα εγκλήματα»
20:03
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57
Νέα έκθεση για τον Ντέιβιντ Μπάουι στο Λονδίνο - Στο προσκήνιο η «αληθινή προσωπικότητά» του
19:51
Φάμελλος: «Τα γαλάζια αρπακτικά κλέβουν τον ιδρώτα των πολιτών»
19:40