Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Νεκρός ο δράστης από πυρά της αστυνομίας - Τους 21 έφτασαν οι νεκροί
Οι ταϊλανδέζικες δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Ταϊλανδό υπαξιωματικό, δράστη της σφαγής στο εμπορικό κέντρο στην πόλη Νακόν Ρατσασίμα, με τουλάχιστον 21 νεκρούς, επιβεβαίωσαν ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Ανουτίν Σαρνβιρακούλ και ο αρχηγός της αστυνομίας.
«Ευχαριστούμε την αστυνομία και τον στρατό που έδωσε τέλος στην κατάσταση. Ο ένοπλος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε!!!» ανακοίνωσε ο υπουργός με ανάρτησή του στο Facebook.
Ο αρχηγός της αστυνομίας ανακοίνωσε επίσης ότι ο δράστης είναι νεκρός και πως η αστυνομική επιχείρηση τελείωσε.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, τουλάχιστον 63 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη σφαγή. Στους 21 ανέρχονται οι νεκροί, ανάμεσά τους και ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων. Το τηλεοπτικό δίκτυο Thairath TV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, έκανε λόγο για 25 νεκρούς.
Ο Ταϊλανδός υπαξιωματικός Τζακραπάντ Τόμα, 34 ετών, ήταν επαγγελματίας στρατιώτης, εκπαιδευτής σκοποβολής στη μονάδα του και εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής στο πρόγραμμα των ειδικών δυνάμεων, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ταϊλάνδης.
Μάριος Στρόφαλης: «Με τις μουσικές μου δεν ακολουθώ απλώς τους χαρακτήρες. Ακουμπάω την ψυχή τους»
10:43
Επιστρέφει στο Royal Court η Τίλντα Σουίντον: Αναβιώνει το «Man to Man» μετά από 40 χρόνια
10:32
Πέθανε ο Αμερικανός γερουσιαστής και στενός σύμμαχος του Τραμπ, Λίντσεϊ Γκράχαμ
10:21
Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
10:12