Παραιτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας
Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Σατζίντ Τζάβιντ παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του, στο πλαίσιο του πρώτου κυβερνητικού ανασχηματισμού μετά το Brexit, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του.
«Ο Τζάβιντ απέρριψε τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι έπρεπε να αποπέμψει όλους τους ειδικούς συμβούλους του και να τους αντικαταστήσει με ειδικούς συμβούλους της Ντάουνινγκ Στριτ προκειμένου να δημιουργηθεί μία ομάδα. Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι κανένας υπουργός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα αποδεχόταν αυτούς τους όρους», δήλωσε πηγή του περιβάλλοντος του Τζάβιντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα διορίσει τον Ρίσι Σουνάκ στη θέση του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky News ύστερα από την αιφνιδιαστική παραίτηση του Τζάβιντ κατά τη διάρκεια του κυβερνητικού ανασχηματισμού.
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Τέλος χρόνου για την υποβολή αιτήσεων για προσλήψεις αναπληρωτών
06:00
Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση για την προστασία πρώτης κατοικίας - Τι αλλάζει
05:00
ΦΠΑ: Πώς θα λειτουργήσει η διπλή παρέμβαση στα ακίνητα - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
04:00
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00