Βαγδάτη: Ρουκέτες έπληξαν αμερικανική βάση κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Ρουκέτες έπληξαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στρατιωτική βάση πλάι στην αμερικανική πρεσβεία στη λεγόμενη Πράσινη Ζώνη στη Βαγδάτη, όπου εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας, δήλωσε πηγή προσκείμενη στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στο Γαλλικό Πρακτορείο και στο Reuters.
Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσαν ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της Βαγδάτης που ακολουθήθηκαν από υπέρπτηση αεροσκάφους και σειρήνες.
Αυτή είναι η 19η επίθεση εναντίον αμερικανικών εγκαταστάσεων, βάσεων και συμφερόντων σε τέσσερις μήνες στο Ιράκ, τουλάχιστον κατά την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.
Στις δηλώσεις του στο Reuters, ο Αμερικανός στρατιωτικός δεν διευκρίνισε αν οι ρουκέτες προκάλεσαν θύματα ή υλικές ζημιές.
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν: Διαψεύδει ότι τον αποτρέπει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων
07:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η εκλογική εγρήγορση της ΝΔ, ο ανασχηματισμός και τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
07:05
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία, τέσσερα χρόνια μετά: Το χθες, το σήμερα και το αύριο
07:04
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το δίκτυο της Vodafone καταλύτης ψηφιακού μετασχηματισμού
07:00
ΕΛΛΑΔΑ