ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτή δολοφονία 18χρονης: Τη βίασε, τη στραγγάλισε και τη μαχαίρωσε εννιά φορές

Φρικτή δολοφονία 18χρονης: Τη βίασε, τη στραγγάλισε και τη μαχαίρωσε εννιά φορές
screen grab από βίντεο

Οι τελευταίες στιγμές της ζωής της Megan Newton, η οποία άφησε τον δολοφόνο της να μπει στο σπίτι της, λίγο προτού βιαστεί και δολοφονηθεί άγρια, καταγράφηκαν καρέ καρέ σε βίντεο από σύστημα παρακολούθησης. Τα βίντεο αυτά ήταν που οδήγησαν τις Αρχές στον εντοπισμό του δράστη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο στην Αγγλία, όταν η 18χρονη Meghan είχε βγει ένα βράδυ να διασκεδάσει. Εκεί συνάντησε τον 19χρονο σήμερα Joseph Trevor, τον οποίο γνώριζε.

Όπως έγινε γνωστό, προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, όταν της είπε ότι δεν ήθελε να πάει στο δικό του γιατί έμενε μαζί με τους γονείς του και ήταν πολύ μεθυσμένος και είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες.

Σε βίντεο από κάμερα έξω από την πόρτα του διαμερίσματός της, καταγράφεται η στιγμή που η Megan επιστρέφει μαζί με τον Joseph. Μάλιστα, οι δυο τους φαίνονται να είναι σε εύθυμη κατάσταση.

Δύο ώρες αργότερα -αφού την είχε βιάσει και στη συνέχεια σκοτώσει- φαίνεται ο Trevor να φεύγει από το διαμέρισμα, ενώ σε άλλο βίντεο φαίνεται να πετάει το κλειδί του διαμερίσματος σε ένα πάρκινγκ.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι αντριχιαστικές: αφού τη βίασε, ο δράστης τη στραγγάλισε και την μαχαίρωσε εννιά φορές, αφήνοντάς την γυμνή στο κρεβάτι.

Μετά τη δολοφονία, ο Trevor εντοπίστηκε από τις Αρχές να κάθεται σε μια γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο A500. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο, προτού τον παραλάβει ο πατέρας του.

Ο Joseph ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης, για βιασμό και δολοφονία.

Από τη βραδιά της δολοφονίας, μάλιστα, υπάρχουν και άλλα βίντεο. Σε αυτά φαίνονται η Megan και ο Joseph να φεύγουν μαζί από το κλαμπ και να επιβιβάζονται σε ένα ταξί, ενώ σε άλλο φαίνεται ο δράστης μετά τη δολοφονία, έξω από το κτήριο, να έχει αίματα στο χέρι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ