Σκωτία: Καταδικάστηκε 30χρονη για άγρια κακοποίηση βρέφους
Σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών καταδικάστηκε μία 30χρονη γυναίκα από τη Σκωτία, η οποία κακοποίησε βρέφος, που είχε αναλάβει να προσέχει, προκαλώντας του εγκεφαλικές βλάβες και τυφλώνοντάς το από το ένα μάτι.
Σύμφωνα με το BBC, η Caroline Thomson παραδέχθηκε πως επιτέθηκε στο μωρό, που έφερε, επίσης, κατάγματα στα πλευρά και τους καρπούς.
Παρότι παραδέχθηκε την ενοχή της ενώπιον των δικαστικών Αρχών, όμως, η 30χρονη υποστήριξε ότι ορισμένα από τα τραύματα του βρέφους προήλθαν από επίθεση που δέχθηκε από κάποιο παιδί.
Το μωρό ήταν μόλις μερικών εβδομάδων όταν έπεσε θύμα της 30χρονης, ενώ πλέον είναι 2 ετών. Οι πληροφορίες του BBC αναφέρουν πως το βρέφος δεχόταν επιθέσεις για περίπου έναν μήνα.
Το αγοράκι δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει, αλλά μπορεί και μπουσουλάει. Οι γιατροί τονίζουν πως είναι πολύ μικρό ακόμη για να κάνουν λόγο για μόνιμη βλάβη, κάτι το οποίο θα κριθεί όταν φτάσει περίπου στα 6.
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η δικαστής έκανε λόγο για ένα «φριχτό έγκλημα» και απευθυνόμενη στην κατηγορουμένη είπε:
«Η συμπεριφορά σου απέναντι σε αυτό το παιδί ήταν ελεεινή. Το μωρό υπέστη αρκετά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα μετά από αυτό που έκανες και αντιμετωπίζει τραύματα που θα το ταλαιπωρούν σε όλη του τη ζωή, αλλά και μία μόνιμη βλάβη. Δεν έχεις αναλάβει καμία ευθύνη για αυτό που έπραξες και αρνείσαι την ενοχή σου, κατηγορώντας ένα 2χρονο παιδί για ορισμένα από τα τραύματα».
SPONSORED
Δίκη για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας: Αρνήθηκαν την κατηγορία βιασμού οι τρεις αστυνομικοί
18:46
Χωρίς το αγαπημένο του κινητό ήταν ο Τραμπ στην Κίνα - Οι Αμερικανοί φοβήθηκαν επίθεση χάκερ
18:35
Το ζεύγος Μπέκαμ στο κλαμπ των Βρετανών δισεκατομμυριούχων - Πώς τα κατάφεραν
18:24
Αναρτήθηκε η επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ ως απάντηση στην Ελλάδα για τον όρο «Τουρκικά Στενά»
18:14