Κύπρος: Επεισόδια στα οδοφράγματα που έκλεισαν λόγω κοροναϊού
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της Λήδρας στην Κύπρο, μεταξύ αστυνομίας, στρατιωτών και μερίδας πολιτών.
Όπως μεταδίδει το offsite.com.cy, η χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο τον οδοφραγμάτων λόγω κοροναϊού, ξεσήκωσε αντιδράσεις.
Ομάδα πολιτών (γύρω στους 100) μαζεύτηκε σήμερα στο Λήδρα Πάλας και διαδήλωσε υπέρ της διάνοιξης των οδοφραγμάτων αδιαφορώντας για τους λόγους -όπως τους ανακοίνωσε η κυβέρνηση χθες- που κάποια οδοφράγματα έκλεισαν από σήμερα προσωρινά.
Μάλιστα τα αίματα άναψαν και άρχισαν να σπρώχνουν τους αστυνομικούς και στρατιώτες που βρέθηκαν στη σκηνή, ενώ δεν έλειψαν και τα χτυπήματα.
Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δείχνουν Ελληνοκύπριους να χτυπούν στρατιώτη.
Από πλευράς αστυνομίας έχουν δοθεί σαφείς εντολές όπως διερευνηθεί το εν λόγω περιστατικό, παράλληλα έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Βασίλης Τζιγκούρας: Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 2.500 αμαξίδια για ζώα
18:00
ΕΞΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2026: Πώς θα βγουν περισσότερα σπίτια στην αγορά – Οι λύσεις για το στεγαστικό
17:49
ΗΠΑ: Ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ
17:37
Νέο αεροπλανοφόρο για τη Γαλλία ανακοίνωσε ο Μακρόν - Θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle
17:25