Προστασία από το ISIS ζητά το κόμμα της Λε Πεν
“Πρωταρχικοί στόχοι” του Ισλαμικού Κράτους είναι το ακροδεξιό κόμμα της Μαρί Λεπέν και τα μέλη του, όπως δημοσίευσε το πρώτο στο προπαγανδιστικό περιοδικό του Dar-al-Islam.
Στο άρθρο του το περιοδικό δημοσιεύει μια φωτογραφία της Λε Πεν από προηγούμενο συνέδριο του κόμματος, που συνοδεύεται από την λεζάντα: «Συγκέντρωση των ειδωλολατρών του Εθνικού Μετώπου. Επιλογή στόχου».
Το Ισλαμικό Κράτος προειδοποιεί πως θα υπάρξουν σύντομα νέες επιθέσεις στη γαλλική επικράτεια. «Η ερώτηση δεν είναι εάν θα υπάρξουν νέες επιθέσεις στη Γαλλία, αλλά πότε και που», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Μέσω του Εθνικού Μετώπου, το Ισλαμικό Κράτος κατηγορεί τη Γαλλία», ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου του Κόμματος, Φλοριάν Φιλιπό, μετά το σχετικό δημοσίευμα, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα LeFigaro.
«Δεν θα έπρεπε καν να ρωτήσουμε», δήλωσε από την μεριά του ο δεύτερος αντιπρόεδρος, Λουίς Αλιότ, ζητώντας προστασία από τον υπουργό εσωτερικών της Γαλλίας.
«Ζητάμε από το αρμόδιο υπουργείο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα», τόνισε ο Αλιότ στον σταθμό RFI.
Κουτσούμπας: Άλλο να υπηρετείς τον λαό και τα αιτήματα των εργαζομένων, και άλλο να ταΐζεις τρωκτικά, να συντηρείς τη σαπίλα του συστήματος και της ΕΕ
15:37
Ραδιενεργό δηλητήριο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια «κυνηγιού» πασχαλινών αυγών στη Γερμανία
15:30
Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος για τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε καφετέρια (vid)
15:24
Ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή: Τι προβλέπει το «γαλλικό μοντέλο» και πώς θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα
15:19