Λήξη συναγερμού στη Γαλλία: Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους την οικογένειά του
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στη Γαλλία καθώς ένας ένοπλος άνδρας κρατούσε ομήρους την έγκυο γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του στην πόλη Τρουά.
Σύμφωνα με το Sputnik το οποίο επικαλείται γαλλικά δίκτυα, ο άνδρας φέρεται να είναι γνωστός σε υπηρεσία που ασχολείται με τις ψυχικές διαταραχές.
Σύμφωνα με το Channel 32, ο άντρας πυροβόλησε αρκετές φορές στην πόρτα και στα παράθυρα του διαμερίσματος, μετά την προσπάθεια της αστυνομίας να εισέλθει στο σπίτι.
Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ είχε δοθεί εντολή για εκκένωση διπλανών διαμερισμάτων.
Μετά από διαπραγματεύσεις, ο άνδρας τελικά συνελήφθη, ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
Κατά πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε από μια οικογενειακή διένεξη.
Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31
Οι σεισμοί ενδέχεται να ευθύνονται για τη δημιουργία χρυσού μέσα στη Γη, υποστηρίζει μελέτη
08:23
«Οι μαύροι δεν είναι πίθηκοι»: Δημοκρατικός βουλευτής σήκωσε πλακάτ την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ - Αποβλήθηκε από την αίθουσα (vid)
08:14
Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί - Δεκάδες αγνοούμενοι (pics&vids)
08:11