Εκνευρισμός στο Κρεμλίνο με αφορμή δηλώσεις της Μέρκελ
Τον εκνευρισμό της Ρωσίας προκάλεσαν οι δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ περί θανάτου μεγάλου αριθμού αμάχων από τις ρωσικές επιδρομές στη Συρία.
«Προτρέπουμε για μία ακόμη φορά όλο τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή των λέξεών του, δεδομένης της πολύ ευαίσθητης κατάστασης σήμερα στη Συρία», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Κανένας δεν προέβη σε τέτοιου είδους δηλώσεις όταν οι βάρβαρες ενέργειες των τρομοκρατών στοχοθετούσαν τις δυνάμεις που πρόσκεινται στην κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ», προσέθεσε ο Πεσκόφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ουδείς μπορεί να παρουσιάσει την παραμικρή αξιόπιστη απόδειξη ότι άμαχοι σκοτώθηκαν στους ρωσικούς βομβαρδισμούς παρά τις κατηγορίες των χωρών της Δύσης και της συριακής αντιπολίτευσης.
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Το Ιράν εκλιπαρεί για συμφωνία αλλά δεν τη θέλω» λέει ο Τραμπ - Νέες απειλές από Τεχεράνη
07:05
Καιρός: Αίθριος με τον υδράργυρο έως τους 19 βαθμούς Κελσίου - Στα 6 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14 Μαρτίου)
06:30
Ποια είναι τα νοικοκυριά που δικαιούνται τα Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ
06:00