Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Μισέλ Μπαρνιέ
Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.
«Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι διαγνώσθηκα θετικός για COVID-19. Είμαι καλά και σε καλή διάθεση. Ακολουθώ τις αναγκαίες οδηγίες, όπως και η ομάδα μου», έγραψε στο Twitter.
Ενώ συμπλήρωσε: «Σε όσους έχουν προσβληθεί και για όσους βρίσκονται σε απομόνωση, σας λέω, θα το ξεπεράσουμε μαζί».
ΠΟΥ: Ο νέος κορωνοϊός είναι εχθρός της ανθρωπότητας
Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας χαρακτήρισε τον νέο κορωνοϊό «εχθρό της ανθρωπότητας», καθώς έχει σκοτώσει περισσότερους από 8.000 ανθρώπους παγκοσμίως από τότε που εμφανίστηκε στην Κίνα, στα τέλη Δεκεμβρίου.
«Ο κορωνοϊός αυτός συνιστά μια πρωτόγνωρη απειλή. Αλλά αυτό είναι και μια πρωτόγνωρη ευκαιρία να συσπειρωθούμε εναντίον ενός κοινού εχθρού, ενός εχθρού της ανθρωπότητας», δήλωσε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους κατά τη διάρκεια συνέντευξης μέσω Διαδικτύου.
«Περισσότερα από 200.000 κρούσματα έχουν αναφερθεί στον ΠΟΥ και περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους», ανάμεσά τους ένα παιδί, ανέφερε, σημειώνοντας ότι πάνω από το 80% των κρουσμάτων έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη και στον δυτικό Ειρηνικό.
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα δημοσιογράφου του NBC - Εξετάζουν το σενάριο της απαγωγής
10:03
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48