Φιλιππίνες: Οχτώ νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα
Σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε στις Φιλιππίνες.
Αεροσκάφος για την απομάκρυνση ασθενών τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι οκτώ επιβάτες και μέλη πληρώματος που επέβαιναν σε αυτό, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Το αεροσκάφος είχε προορισμό τη Χανέντα της Ιαπωνίας και τυλίχθηκε στις φλόγες στο τέλος του διαδρόμου, ανέφερε το κύριο αεροδρόμιο της Μανίλα, σύμφωνα με το οποίο δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να περιλούσουν το αεροσκάφος με αφρό.
Το αεροσκάφος της Lion Air μετέφερε τρία μέλη ιατρικού προσωπικού, τρία μέλη πληρώματος, έναν ασθενή και έναν συνοδό, τον Ρίτσαρντ Γκόρντον, γερουσιαστή και επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων, ανέφερε το αεροδρόμιο στον λογαριασμό του στο Twitter.
Νέα ένταση στη Βουλή για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο - Στο επίκεντρο η διαχείριση από το Λιμενικό
11:20
Συμμετοχή του Ομίλου AKTOR στο έργο παραχώρησης του ΒΟΑΚ
11:06
Κακοκαιρία μέχρι αύριο το πρωί: Ισχυρές καταιγίδες σε 7 περιοχές και 9 μποφόρ - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο
11:05
«Πυρά» Λαβρόφ στην Αθήνα: Η Ελλάδα διέκοψε συνεργασία δεκαετιών με τη Ρωσία
11:03