ΚΟΣΜΟΣ

Συνέχισε τις σπουδές σου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Συνέχισε τις σπουδές σου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει απρόσκοπτα να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση λειτουργώντας με προηγμένες μεθοδολογίες εξ αποστάσεως διδασκαλίας μέχρι και το τέλος του υφιστάμενου ακαδημαϊκού έτους.

Την ίδια στιγμή αφουγκράζεται την ανησυχία των τελειόφοιτων Λυκείων και Ιδιωτικών Σχολών στην Κύπρο αλλά και των φοιτητών του εξωτερικού ως προς την αναστάτωση που θα προκαλέσουν οι ταξιδιωτικοί και άλλοι περιορισμοί παγκοσμίως τους προσεχείς μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων εισαγωγής νέων φοιτητών και μετεγγραφής από υποψήφιους φοιτητές του εξωτερικού που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο για το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2020 (έναρξη σπουδών 28 Σεπτεμβρίου 2020).

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία μετεγγραφής και συνέχισης σπουδών στο Πανεπιστήμιο, τα δίδακτρα, τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τη διαδικασία εισαγωγής, τις διεθνείς αναγνωρίσεις και τα προγράμματα σπουδών, που προσφέρουν οι 5 Σχολές του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου Κύπρου:

Οι διοικητικές και ακαδημαϊκές υπηρεσίες του πανεπιστημίου συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους και είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν για ότι πληροφορίες χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής/μεταγραφής σας. Ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους εξιδεικευμένους συμβούλους σπουδών του πανεπιστήμιου στο 00357 22713000 ή στο info@euc.ac.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ