Κορωνοϊός: Πάνω από 6.500 οι νεκροί στη Γαλλία - Οι 1.416 σε οίκους ευγηρίας
Η πανδημία του νέου κορωνοϊού στη Γαλλία έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 6.500 ανθρώπους, από τους οποίους οι 5.091 πέθαναν σε νοσοκομεία και τουλάχιστον 1.416 σε οίκους ευγηρίας και άλλα ιδρύματα, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοινώθηκε απόψε.
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν άλλοι 588 θάνατοι σε νοσοκομεία, ανέφερε ο γενικός διευθυντής Υγείας, Ζερόμ Σαλμόν. Ο αριθμός των νεκρών, μαζί με τα μη πλήρη στοιχεία από περίπου 3.000 άλλα ιδρύματα φιλοξενίας ηλικιωμένων και άλλων ευπαθών ομάδων, ανέρχεται στους 6.507, πρόσθεσε.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε νοσοκομεία αυξήθηκε στα 64.338, από 59.105 που ήταν μέχρι χθες. Στα γηροκομεία, τα επιβεβαιωμένα ή πιθανά κρούσματα ανέρχονται στα 17.827, με βάση όμως στοιχεία που δεν είναι πλήρη ακόμη.
Eπικοινωνία Πούτιν με τον πρόεδρο των ΗΑΕ για ύποπτο επίθεσης κατά αξιωματικού που κρατείται
15:51
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός να ζητήσει συναινέσεις στα κόμματα που μοιράζονται κοινές στρατηγικές
15:40
Ο Πολ Τόμας Άντερσον κέρδισε το κορυφαίο βραβείο του Σωματείου Σκηνοθετών Αμερικής
15:28
Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο - Οι συστάσεις στους πολίτες
15:19