Το 2021 δεν θα βγουν καινούργια emojis λόγω κορωνοϊού
Τα νέο emoji θα κυκλοφορήσουν το 2022, ανακοίνωσε η Unicode Consortium, ο οργανισμός που επιβλέπει τα emoji standards και είναι υπεύθυνος για τις νέες κυκλοφορίες.
Αυτό θα συμβεί γιατί η Unicode Standard καθυστέρησε την κυκλοφορία του νέου emoji λόγω κορωνοϊού.
Το αποτέλεσμα είναι πως οι προγραμματιστές δεν θα έχουν αρκετό χρόνο μέσα στο 2021 για να φτιάξουν καινούρια emoji. Κάθε χρόνο τον Ιανουάριο γίνεται η έγκριση των νέων κυκλοφοριών, αλλά φέτος όλα πήγαν ένα βήμα πίσω.
Πρέπει πρώτα η Unicode Standard να εγκρίνει τα emoji και μετά να κυκλοφορήσουν στις συσκευές παγκοσμίως, όπως τα τηλέφωνα Android και iOS.
«Είναι για το καλό όλων μας να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία των emoji λόγω του ότι οι εταιρείες είχαν πολύ υλικό να δώσουν και δεν προλαβαίναμε να το ελέγξουμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάμε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία», λέει ο Mark Davis, πρόεδρος του Consortium.
Δεν θα καθυστερήσει όμως η νέα σειρά emoji για το 2020 και θα την έχουμε στις συσκευές μας το Σεπτέμβριο. Περιλαμβάνει 117 νέους animated χαρακτήρες.
There won't be new emoji in 2021 because of coronavirus, by Jazmin Goodwin, CNN Business
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους
Κορωνοϊός: Τα νέα μέτρα στήριξης των ανέργων
Κορωνοϊός: Έσπασε το «φράγμα» των 20.000 νεκρών στην Ιταλία
Κορωνοϊός: Πέντε παιδιά εισήχθησαν στο Ιπποκράτειο σε διάστημα περίπου ενός μήνα
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Βρετανία δείχνει το καλύτερο πρόσωπό της στις κρίσεις
Δολοφονία κοινοτάρχη στο Αγρίνιο: «Συναντηθήκαμε στο καφενείο - Τον ακολούθησα και έστησα καρτέρι» (pic)
13:16
Κοντογεώργης για αγρότες: Οι δρόμοι δεν θα ξανακλείσουν - Με τον διάλογο θα καταλήξουμε σε λύσεις
13:10
Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο πρόεδρος της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος
13:03
Έκθεση με δημιουργίες των Siriano και Longshore διερευνά τη σχέση μόδας και εικαστικών τεχνών
12:51