Κορωνοϊός: 551 νέοι θάνατοι στην Ισπανία σε ένα 24ωρο
Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νεκρών έφτασε τους 19.130.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο, τα κρούσματα ανέρχονται σε 182.816 από 177.633 στον χθεσινό απολογισμό (+5.183).
Ο αριθμός αυτός των κρουσμάτων είναι ο υψηλότερος που καταγράφεται από τις 9 Απριλίου και σύμφωνα με το υπουργείο ο ρυθμός αύξησής τους παραμένει στο 3%.
Υπενθυμίζεται ότι, οι επιχειρήσεις στους τομείς των κατασκευών και της μεταποίησης άνοιξαν προσωρινά τη Δευτέρα αφότου η ισπανική κυβέρνηση προχώρησε σε μερική χαλάρωση των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ πριν από δύο εβδομάδες.
Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρξαν αναφορές για υπερβολική κίνηση σε λεωφορεία και τρένα. Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές της Βαρκελώνης, η κυκλοφορία ήταν μεν αυξημένη, αλλά σαφώς μειωμένη σχετικά με τις 24 Μαρτίου, την τελευταία κανονική Τρίτη πριν από την επιβολή του lockdown.
Χανιά: Καθηγητής ξυλοκοπήθηκε από εξωσχολικό μέσα στον χώρο του σχολείου
22:14
Διακοπή κυκλοφορίας των τρένων στη γραμμή Κιάτο - Πειραιάς - Κιάτο λόγω πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο
22:02
Φον ντερ Λάιεν: «Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπίζεται τα στρατηγικά της συμφέροντα»
21:57
Στα χρώματα της Ελλάδας ο πίδακας της Γενεύης
21:45