ΚΟΣΜΟΣ

Κορωνοϊός: Η συναυλία της χρονιάς - Συγκεντρώθηκαν πάνω από 128 εκατ. δολάρια για τον ΠΟΥ

Κορωνοϊός: Η συναυλία της χρονιάς - Συγκεντρώθηκαν πάνω από 128 εκατ. δολάρια για τον ΠΟΥ
Screen grab/YouTube

Ένα πρωτόγνωρο διαδικτυακό γεγονός με τη συμμετοχή δεκάδων αστέρων του τραγουδιού έζησαν, χωρίς μάλιστα να σηκωθούν από τον καναπέ του σπιτιού τους, εκατομμύρια θεατές από όλον τον κόσμο, συμμετέχοντας παράλληλα σε έναν καλό σκοπό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με σκοπό την εκδήλωση συμπαράστασης προς τους επαγγελματίες υγείας, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δεκάδες καλλιτέχνες και μουσικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους, καθένας από το σπίτι του, για μια φαντασμαγορική συναυλία, εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Το διάρκειας 8 ωρών σόου είχε τίτλο: «Ένας κόσμος: Μαζί στο Σπίτι» και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι Rolling Stones, η Lady Gaga, ο Στίβι Γουόντερ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Μαλούμα και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τον Global Citizen, τον διεθνή οργανισμό που διοργάνωσε τη βραδιά, μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, σχεδόν 128 εκατομμύρια δολάρια είχαν συγκεντρωθεί από προσφορές και χορηγίες.

Παρουσιαστές της βραδιάς, που αποτελούνταν από δύο μέρη, ένα 6ωρο «pre-show» και την δίωρη κυρίως συναυλίας, ήταν τρεις από τους μεγαλύτερους παρουσιαστές – κωμικούς των ΗΠΑ, οι Τζίμι Φάλον, Τζίμι Κίμελ και Στίβεν Κόλμπερτ.

Δείτε εδώ όλη τη συναυλία που συγκέντρωσε εκατομμύρια views

ΔΗΜΟΦΙΛΗ