Βρετανική μπάντα ξεκληρίστηκε σε τροχαίο
Τραγικό θάνατο βρήκαν τα τέσσερα μέλη ανερχόμενης βρετανικής μπάντας και ο ατζέντης τους, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στη Σουηδία, όπου θα συμμετείχαν σε μουσικό φεστιβάλ.
Όπως γράφει η βρετανική ιστοσελίδα Μetro, τα μέλη των Viola Beach κατευθύνονταν οδικώς προς την πόλη Νόρκεπινγκ, που φιλοξενούσε το φεστιβάλ, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα στο κενό.
Η «βουτιά» από ύψος 26 μέτρων δεν άφηνε περιθώρια για ελπίδες ότι κάποιος θα ανασυρθεί ζωντανός. Το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και οι πέντε επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.
Τα θύματα δεν γνώριζαν ότι στο συγκεκριμένο σημείο η γέφυρα ενίοτε ανοίγει στα δύο προκειμένου να περάσουν από κάτω τα μεγάλα σε μέγεθος πλοία.
«Υπήρχε μπάρα και φανάρια που αναβόσβηναν όπως πάντα συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο. Όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα περίμεναν. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν να περάσουν και μάλιστα αναπτύσσοντας ταχύτητα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα Aftonbladet.
Ιράν: Καταγγελίες ότι οι Αρχές ζητούν χιλιάδες δολάρια για παράδοση σορών διαδηλωτών
11:51
Eurovision: Ανακοινώθηκε η πρώτη περιοδεία στην ιστορία του θεσμού για τα 70 χρόνια του
11:48
Καιρός: «Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος» από αύριο με βοριάδες και χιόνια - Η πρόβλεψη Τσατραφύλλια
11:40
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
11:21