ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Έζησαν μαζί για 73 χρόνια – Πέθαναν με έξι ώρες διαφορά από κορωνοϊό

ΗΠΑ: Έζησαν μαζί για 73 χρόνια – Πέθαναν με έξι ώρες διαφορά από κορωνοϊό
CNNi

Η Μάρι Κέπλερ και ο σύζυγός της Γουίλφορντ, έζησαν μαζί μια ολόκληρη ζωή. Και πέθαναν μαζί με λίγες ώρες διαφορά από κορωνοϊό.

Το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Γουισκόνσιν έχοντας διαγνωστεί θετικό με κορωνοϊό, χωρίς τα μέλη της οικογένειά τους να μπορούν να φανταστούν πώς μολύνθηκαν, αναφέρει το CNNi.

Παρά την δυστυχή κατάληξη, το ζευγάρι, το οποίο έζησε μαζί για 73 χρόνια, πέρασε τις τελευταίες ώρες και πάλι μαζί, σε διπλανά κρεβάτια, έχοντας την ευκαιρία ο ένας να πει «Σ’ αγαπώ» στον άλλο, πριν ο άνδρας πεθάνει το περασμένο Σάββατο, όπως δήλωσε η εγγονή του ζεύγους Νάταλι Λαμέκα. Η γυναίκα του, η Μάρι, ακολούθησε έξι ώρες αργότερα.

«Κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου και προκαλεί πόνο ψυχής αλλά και ζεστασιά να το βλέπει κανείς», προσθέτει η εγγονή ενώ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι οι παππούδες της μπόρεσαν να είναι μαζί ακόμη και στο νοσοκομείο.

Οι δυο τους ήταν η «κόλλα της οικογένειας, που μας κρατούσε μαζί» λέει η εγγονή σημειώνοντας πως, αν και η απώλεια τους γέμισε θλίψη, το γεγονός ότι πέθαναν με ώρες διαφορά, απάλυνε κάπως τον πόνο τους.

They were together for 73 years and died 6 hours apart -- both from coronavirus, By Christina Maxouris, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ