ΚΟΣΜΟΣ

Νέο ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα αποκαλύπτει – Προσπάθησε τέσσερις φορές ν' αυτοκτονήσει

Νέο ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα αποκαλύπτει – Προσπάθησε τέσσερις φορές ν' αυτοκτονήσει
AP Photo

Μια διαφορετική διάσταση στη ζωή και το χαρακτήρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίνει ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο γίνονται πολλές αποκαλύψεις, κυρίως για το πόσο δυστυχισμένη ήταν με τον Κάρολο.  

Μπορεί για τους πολίτες ο γάμος του Κάρολου με τη Νταϊάνα να ήταν ένα παραμύθι, για την ίδια, όμως, αποδείχθηκε μάλλον εφιάλτης. Το τραγικό και πρόωρο τέλος της «πριγκίπισσας του λαού», έδωσε μυθικές διαστάσεις στο πρόσωπό της και βέβαια μέχρι σήμερα οι άγνωστες πτυχές της ζωής της εξακολουθούν να απασχολούν τα ΜΜΕ και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα νέο ντοκιμαντέρ, που κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί από το Netflix, η Νταϊάνα ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές.

Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο «Being Me: Diana», θα περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Νταϊάνα, ενώ θα αποκαλύψει και τις μάχες για την ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές.

Η Νταϊάνα εικάζεται ότι έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ήταν βουλιμική.

Η ιστορία θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι το δυστυχισμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η σειρά θα περιέχει επίσης συνομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, για να επικεντρωθεί στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν εκείνη και ο Κάρολος χωρίσουν επίσημα.

Για μια ακόμη φορά, σε δύσκολη θέση με την προβολή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, θα βρεθούν -εκτός από το παλάτι- και οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, 23 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας τους στο Παρίσι, σε τροχαίο δυστύχημα, στις 31 Αυγούστου 1997.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής DSP.

Δεν έχει ανατεθεί επίσημα από το Netflix, αλλά τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όλα θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τόσο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως και τα μέλη της οικογένειας Σπένσερ έχουν ήδη αρνηθεί να συμμετάσχουν σε αυτό.

Ένα από τα ζητήματα που προκύπτουν είναι και το γεγονός ότι ο Χάρι ήδη συνεργάζεται με το Netflix, όπως και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, ενώ και οι δύο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το δίκτυο για μελλοντικά πρότζεκτ.

Ο πρίγκιπας Χάρι συνεργάστηκε με το Netflix σε μια ειδική 75η επέτειο του «Thomas The Tank Engine» που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ