Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: 776 θάνατοι σε 24 ώρες - Ο χαμηλότερος αριθμός νεκρών από το Μάρτιο
Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής διαπιστώθηκαν 776 θάνατοι τις προηγούμενες 24 ώρες, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Αυτός ο αριθμός, είναι ο χαμηλότερος που καταγράφεται από το Μάρτιο στις ΗΠΑ, με το σύνολο των θυμάτων να ανέρχεται πλέον σε 79.522, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.
Εδώ και πολλές εβδομάδες, ο ημερήσιος απολογισμός θανάτων εξαιτίας του COVID-19 κυμαινόταν μεταξύ των 1.000 και των 2.500.
Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης, έχουν καταγραφεί 1.329.072 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στις ΗΠΑ, ωστόσο ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι υποτιμημένος, όπως από λίγο ως πολύ σε όλο τον κόσμο, ελλείψει επαρκούς αριθμού διαγνωστικών εξετάσεων.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου
05:00
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού - Αναλυτικά παραδείγματα
04:00
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00