Αργεντινή: Τον σκότωσε επειδή του έδειξε κόκκινη κάρτα
Τραγική κατάληξη είχε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αργεντινή, στην επαρχία της Κόρντομπα. Πρωταγωνιστές ο διαιτητής και ένας ποδοσφαιριστής που αποδείχτηκε περισσότερο οξύθυμος από ότι μπορούσε να φανταστεί κανείς.
Ο διαιτητής απέβαλλε έναν 25χρονο παίκτη. Εκείνος, μετά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο επέστρεψε.
Αυτή τη φορά ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι κρυμμένο σε τσάντα. Πυροβόλησε τον διαιτητή 3 φορές την ώρα του αγώνα, στο κεφάλι, το στήθος και το λαιμό. Ο διαιτητής πέθανε ακαριαία. Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής πυροβόλησε και άλλον έναν παίχτη ο οποίος τραυματίστηκε χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.
Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία ενώ όλη η Αργεντινή και ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό .
Συνεχίζονται τα εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ - Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
03:00
ΔΕΔΔΗΕ: «Πρεμιέρα» το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Εορταστικό ωράριο: Την Πέμπτη κάνει «πρεμιέρα» - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
01:00
Youth Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτησή σας
00:30