Μεξικό: To μακελειό στη φυλακή έγινε για τη σάουνα;
Σάουνες, ένα μπαρ, υπέρδιπλα κρεβάτια, καταστήματα για την αγορά τροφίμων και άλλα πολλά ανακάλυψαν οι αρχές όταν μπήκαν στις φυλακές του Μοντερέι στο Μεξικό προκειμένου να ερευνήσουν το μακελειό της περασμένης εβδομάδας που στοίχισε τη ζωή σε 52 άτομα. Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν μέλη αντίπαλων συμμοριών που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της μίας συμμορίας διέθετε στο κελί ένα τεράστιο κρεβάτι , μια μεγάλη τηλεόραση καθώς και πολυτελές μπάνιο. Την ώρα που ξέσπασε το μακελειό βρισκόταν στο κελί του με μια γυναίκα.
Οι έρευνες των αρχών που αναζητούν τους λόγους του μακελειού ερευνούν το ενδεχόμενο η διαμάχη να ξέσπασε και για το ποιος θα έχει πρόσβαση σε όλα τα πολυτελή ευρήματα.
Έχει προηγηθεί η απαίτηση των Ηνωμένων Εθνών να γίνει εξαντλητική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη σύρραξη. Για την ώρα έχουν συλληφθεί ο διευθυντής και αρκετά στελέχη της φυλακής.
Διαβάστε ακόμα:
Μεξικό: Χάος και 52 νεκροί σε φυλακή από συγκρούσεις κρατουμένων
Φοιτητικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη στα Προπύλαια - Κλειστός ο σταθμός μετρό «Πανεπιστήμιο»
08:14
Η NASA εκτόξευσε δύο αποστολές για να εξερευνήσει τα μυστηριώδη μαύρα σέλαα
08:07
Τράπεζες: Κέρδη ρεκόρ υπόσχεται το επικείμενο δυνατό «φίνις» του 2025 - Οι προσδοκίες και τα σχέδια για το 2026
08:00
Φώτης Βαλλάτος: Η συλλογική εξωστρέφεια είναι το κλειδί για την Ελλάδα ως παγκόσμιο προορισμό
08:00