Καθηγητές έπιασαν με τσιγαριλίκι τους... γονείς
Σε σχολείο της Μεγάλης Βρετανίας κάλεσαν την αστυνομία όταν γονείς κάπνιζαν τσιγαριλίκι την ώρα που άφηναν τα παιδιά τους. Το σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή του Μάντσεστερ ενημέρωσε όλους τους γονείς με επιστολή που τους έστειλε μέσω των παιδιών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.
Όπως τους έγραψε η Ντέμπορα Μπινς, επικεφαλής καθηγήτρια του πρωτοβάθμιου σχολείου St John’s C of E, η μυρωδιά της κάνναβης ήταν τόσο έντονη που έγινε αντιληπτή από άλλους γονείς και μεγαλύτερους μαθητές. «Είναι ένα πολύ ανησυχητικό συμβάν και σημαντικά παράπονα ήρθαν στην αντίληψή μας. Έχουμε ενημερώσει τις αρχές και είναι πιθανόν να παρακολουθούν την υπόθεση. Παρακαλώ σεβαστείτε το σχολείο μας ως μέρος εκπαίδευσης και δώστε το σωστό παράδειγμα στην κοινότητά μας».
Αντίγραφο του γράμματος δημοσιεύτηκε στο Facebook, ενώ αρκετοί γονείς διαφώνησαν με το γεγονός ότι τους επιδόθηκε η επιστολή μέσω των παιδιών. Ένας γονέας έγραψε κάτω από το post ότι χρειάστηκε να δώσει πολλές εξηγήσεις στον 8χρονο γιο τους σχετικά με το τι είναι η κάνναβη.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν έναν τρόπο να κάνουν τις τηγανητές πατάτες πιο υγιεινές
18:50
Reuters: Χάκερ που συνδέονται με τη Ρωσία παραβίασαν το ΓΕΕΘΑ
18:40
Ντόναλντ Τραμπ: «Με την Μελόνι δεν έχουμε, πλέον, την ίδια σχέση»
18:34
Έρχεται νέο άλμπουμ της Madonna τον Ιούλιο - Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του (pic)
18:26