Νεκρός εντοπίστηκε ο Κινέζος πρέσβης στο Ισραήλ
Νεκρός στην οικία του στην παράκτια πόλη Χερτσλιγιά εντοπίστηκε ο Κινέζος πρέσβης στο Ισραήλ, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον αιφνίδιο θάνατο του Κινέζου αξιωματούχου, ωστόσο στην οικία του πρέσβη βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ο πρέσβης Du Wei, που ήταν 57 ετών, ανέλαβε τη θέση του πρέσβη της Κίνας στο Ισραήλ τον περασμένο Φεβρουάριο. Παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως πρέσβης της Κίνας στην Ουκρανία.
Η εφημερίδα Jerusalem Post αναφέρει στη διαδικτυακή της έκδοση πως η κινεζική πρεσβεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τον θάνατο του πρέσβη.
Το ραδιόφωνο του στρατού μετέδωσε πως προς στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη πάλης ή εγκληματικής ενέργειας, με τις Αρχές να θεωρούν επικρατέστερο το σενάριο παθολογικού θανάτου.
Ο Κινέζος πρέσβης είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ωστόσο η οικογένειά του δεν τον ακολούθησε στο Ισραήλ.
Νίκος Χαρδαλιάς: Η Ελλάδα που παράγει, καινοτομεί και εξάγει είναι μια Ελλάδα πιο ισχυρή»
14:59
Σύρος: Πέθανε ο 72χρονος που είχε εγκλωβιστεί κάτω από το ΙΧ του ενώ το έπλενε
14:51
Κλειστό αύριο Τρίτη 22/9 το φαράγγι της Σαμαριάς λόγω της κακοκαιρίας
14:44
Καθυστερήσεις πτήσεων σε βόρεια Αγγλία και Σκωτία - Δυσλειτουργία στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας
14:35