Νεκρός εντοπίστηκε ο Κινέζος πρέσβης στο Ισραήλ
Νεκρός στην οικία του στην παράκτια πόλη Χερτσλιγιά εντοπίστηκε ο Κινέζος πρέσβης στο Ισραήλ, όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον αιφνίδιο θάνατο του Κινέζου αξιωματούχου, ωστόσο στην οικία του πρέσβη βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ο πρέσβης Du Wei, που ήταν 57 ετών, ανέλαβε τη θέση του πρέσβη της Κίνας στο Ισραήλ τον περασμένο Φεβρουάριο. Παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως πρέσβης της Κίνας στην Ουκρανία.
Η εφημερίδα Jerusalem Post αναφέρει στη διαδικτυακή της έκδοση πως η κινεζική πρεσβεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τον θάνατο του πρέσβη.
Το ραδιόφωνο του στρατού μετέδωσε πως προς στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη πάλης ή εγκληματικής ενέργειας, με τις Αρχές να θεωρούν επικρατέστερο το σενάριο παθολογικού θανάτου.
Ο Κινέζος πρέσβης είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ωστόσο η οικογένειά του δεν τον ακολούθησε στο Ισραήλ.
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40