Μπρους Ντίκινσον: Νεκρή η πρώην σύζυγος του frontman των Iron Maiden
Η πρώην γυναίκα του 61χρονου τραγουδιστή των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.
Η Πάντι Μπάουντεν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου έμενε κάποτε το ζευγάρι στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια δεν έχουν γίνει γνωστές.
Το πρώην ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Τον 29χρονο σήμερα Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν.
«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε μέσω ανακοίνωσης ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την Λεάνα Ντόλτσι.
«Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι' αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».
Ο frontman των Iron Maiden, αποφάσισε να χωρίσει το 2019, έπειτα από 30 χρόνια με τη σύζυγο του και μάλιστα, φέρεται να του στοίχισε ακριβά και συγκεκριμένα 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.
Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ξεκίνησε όταν αποκαλύφθηκε, πώς ο τραγουδιστής άφησε τη σύζυγό του για μία ξανθιά γυμνάστρια και μεγάλη θαυμάστριά του, την κατά 15 χρόνια νεότερή του Λεάνα Ντόλτσι.
Νέα Αριστερά για την υπόθεση Παναγόπουλου: Τρία ερωτήματα προς την κυβέρνηση
16:28
Ολοκληρώθηκαν σε πρώτη φάση οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν στο Ομάν για τα πυρηνικά της Τεχεράνης
16:21
Κακούσης: Απολύτως διαφανείς και ελέγξιμες οι συναλλαγές μου με την ΓΣΕΕ
16:20
Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ ζητά ξανά συγγνώμη για τις σχέσεις της με τον Επστάιν
16:18