ΚΟΣΜΟΣ

Viral βίντεο από την... άβολη στιγμή που ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει

Viral βίντεο από την... άβολη στιγμή που ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει
AP Photo

Viral έχει γίνει το νεύμα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ στη σύζυγό του Μελάνια, για να χαμογελάσει κατά την επίσκεψή τους στο Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στάθηκε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες έξω από το ιερό, δίπλα στο άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ κρατώντας τη σύζυγό του από το χέρι.

Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση και έγινε viral ήταν ένα νεύμα του Τραμπ στη Μελάνια, με το οποίο την προέτρεπε να χαμογελάσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με διεθνή μέσα, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να της το ζήτησε και χαμηλόφωνα. Εκείνη τον άκουσε και χαμογέλασε για λίγα μόνο δευτερόλεπτα!

Σημειώνεται πως, μία ημέρα πριν, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επισκεφτεί την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, κάτι που εξόργισε ορισμένους θρησκευτικούς ηγέτες.

Πόζαρε για φωτογραφίες, κρατώντας μια Βίβλο, ενώ προηγουμένως οι Αρχές είχαν ρίξει δακρυγόνα σε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον Λευκό Οίκο, στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκό -πρώην πλέον- αστυνομικό.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ