Σάλος στο Λος Άντζελες: Αστυνομικοί τραυμάτισαν άστεγο στο κεφάλι με πλαστικές σφαίρες
Οργή προκαλούν εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα social media και οι οποίες δείχνουν έναν άστεγο σε καροτσάκι χτυπημένο στο πρόσωπο από πλαστικές σφαίρες αστυνομικών στο Λος Άντζελες.
Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε πως ξεκινά έρευνα για τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαθανατίστηκαν και να χρησιμοποιούν τα γκλοπ τους εναντίον διαδηλωτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του τμήματος Joshua Rubenstein.
«Έχει ξεκινήσει διοικητική έρευνα και εάν παραβιαστεί η πολιτική του Τμήματος, οι αξιωματικοί θα θεωρηθούν υπόλογοι», είπε.
Ο φωτογράφος ο οποίος FWDSET τράβηξε τις εικόνες έγραψε στο προφίλ του στο facebook πως ο άτυχος άνδρας δέχθηκε εξ επαφής πυρά «ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν διαδήλωνε και δεν είχε σχέση με τα συμβάντα».
Hellenic Train: Επανεκκινούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στον Εβρο
17:42
Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόταση - Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός»
17:31
Πιερρακάκης: Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας
17:28
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη του ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
17:25