ΚΟΣΜΟΣ

Κατά συρροή πορτοφολάς στέλνει γράμμα σε θύμα του

Κατά συρροή πορτοφολάς στέλνει γράμμα σε θύμα του

 

 

Ο Reilly Flaherty έχασε το πορτοφόλι του πριν από λίγες εβδομάδες ενώ βρισκόταν σε συναυλία των Wilco στο Μπρούκλιν και πίστευε ότι η ταυτότητά του, οι πιστωτικές του κάρτες και τα μετρητά είχαν εξαφανιστεί.

Ο Flaherty ακύρωσε τις πιστωτικές κάρτες και αντικατέστησε την άδεια οδήγησης. Μία εβδομάδα μετά το συμβάν, έλαβε ένα ταχυδρομικό φάκελο, με ορισμένα από τα περιεχόμενα του πορτοφολιού του και ένα χειρόγραφο σημείωμα.

Το γράμμα έγραφε: «Αγαπητέ Reilly Flaherty, βρήκα το πορτοφόλι σου και το δίπλωμά σου είχε τη διεύθυνσή σου. Όρίστε λοιπόν, εδώ είναι οι πιστωτικές σου κάρτες και άλλα σημαντικά πράγματα. Κράτησα τα χρήματα γιατί έπρεπε να αγοράσω μαριχουάνα, την κάρτα του Μετρό για να πληρώσω το εισιτήριό μου και το πορτοφόλι σου γιατί μου άρεσε. Να έχεις μια όμορφη μέρα. Χαιρετίσματα, Ανώνυμος».

https://www.instagram.com/p/p

Ο Flaherty δημοσίευσε το σημείωμα του κλέφτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε: "Ευχαριστώ... Νομίζω;" Ο Flaherty είπε στο CNN ότι αρχικά είχε τρομοκρατηθεί όταν έλαβε το ανώνυμο γράμμα.

«Είμαι τρομοκρατημένος. Αυτό το άτομο γνωρίζει που κοιμάμαι, γνωρίζει σε ποιο ταχυδρομείο πηγαίνω. Αυτό το άτομο ξέρει τα πάντα για μένα».

Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει προβεί σε καταγγελία, αλλά γράφει στο Instagram: «Υπάρχει ένας κατά συρροή πορτοφολάς που κλέβει στους δρόμους της Νέας Υόρκης και κανείς δεν κάνει κάτι για αυτό». Από τότε που ο Flaherty δημοσίευσε το γράμμα, έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα από πολλά πρακτορεία ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.

Finder of wallet sends hilarious letter
Leinz Vales, by CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ