ΚΟΣΜΟΣ

Πρωταθλητής ακόμη και στο ψάρεμα: Ο Μάικλ Τζόρνταν έπιασε ξιφία 200 κιλών!

Πρωταθλητής ακόμη και στο ψάρεμα: Ο Μάικλ Τζόρνταν έπιασε ξιφία 200 κιλών!
Screen Grab/YouTube

Η αγωνιστική δράση φαίνεται πως δεν σταματά ποτέ για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος τελευταία επιδίδεται με θέρμη στο αγαπημένο του χόμπι του ψαρέματος

Αν μάθαμε κάτι για τον Μάικλ Τζόρνταν από το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», αυτό είναι ότι στον θρύλο του μπάσκετ δεν αρέσει καθόλου να χάνει.

Ο θρύλος του ΝΒΑ που έχει περάσει ανεπιτυχώς και από το μπέιζμπολ τη δεκαετία του 1990, συμμετέχει αυτές τις μέρες σε ένα διαγωνισμό ψαρέματος.

Ο θρυλικός άσος των Σικάγο Μπουλς συμμετείχε με το πλήρωμα του στους 62ους αγώνες αλιείας με την ονομασία Big Rock Blue Marlin που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην πόλη Μόρχεντ της Βόρειας Καρολίνας. Οι αγώνες αλιείας περιλαμβάνουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα με τον νικητή να λαμβάνει το ποσό των 1,1 εκατ. δολαρίων.

O ίδιος και η ομάδα του κατάφεραν να ψαρέψουν έναν τεράστιο ξιφία βάρους 200 περίπου κιλών.

Αν και η ψαριά της ομάδας του Τζόρνταν δεν κατάφερε να τους ανεβάσει στο top 3 του διαγωνισμού, ο θρύλος του μπάσκετ έχει δύο ακόμη ημέρες για να ξεπεράσει την ψαριά της ομάδας που προηγείται, βάρους πάνω από 225 κιλά.

«Πάντα ψάχνω μια δικαιολογία για να επιστρέψω στη Βόρεια Καρολίνα. Είναι μια ευκαιρία για να επιστρέψω στο σπίτι μου. Θα ήθελα πολύ να γυρίσω με ένα λίγο μεγαλύτερο ψάρι», δήλωσε μόλις το σκάφος του, το «Catch 23», αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Morehead City.

Ο Τζόρνταν και το πλήρωμα του βρίσκονται στην 5η θέση κατάταξης των αγώνων.

Michael Jordan and crew reel in 442-pound marlin in fishing tournament, by Ben Morse, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ