ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε νεκρός αστέρας του Μπόλιγουντ - Πιθανή αυτοκτονία ο θάνατός του

Βρέθηκε νεκρός αστέρας του Μπόλιγουντ - Πιθανή αυτοκτονία ο θάνατός του
AP Photo/Rafiq Maqbool

Νεκρός βρέθηκε ο 34χρονος αστέρας του Μπόλιγουντ, Σούσαντ Σινγκ Ρατζπούτ, στο σπίτι του στην περιοχή Μπάντρα του Μπουμπάι. Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις της έρευνας για το θάνατό του, πιθανώς πρόκειται περί αυτοκτονίας

Οι ινδικές Αρχές διενεργούν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του Ρατζπούτ, ο οποίος έρχεται λίγο καιρό μετά το θάνατο του Ίρφαν Καν, του Ινδού ηθοποιού που έγινε παγκοσμίως διάσημος με τη συμμετοχή του στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Slumdog Millionaire.

Ο Ρατζπούτ, έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση το 2008, και καθιερώθηκε μέσα από σειρά τηλεοπτικών σειρών, κερδίζοντας την επόμενη χρονιά το βραβείο του καλύτερου άνδρα ηθοποιού στα ινδικά βραβεία τηλεόρασης.

Το 2013, ο Ρατζπούτ έπαιξε τον πρώτο του ρόλο στη μεγάλη οθόνη, πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Kai Po Che!», για την οποία απέσπασε την υποψηφιότητα του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού στα βραβεία του Μπόλιγουντ.

Τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός ότι είχε γυρίσει μια ακόμη ταινία, η οποία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες, κάτι που δεν συνέβη τελικά εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού. Ο Ρατζπούτ είχε κλονιστεί πολύ από την αυτοκτονία του πρώην μάνατζέρ του, Ντίσα Σαλιάν, την περασμένη εβδομάδα.

AP 20166424094993

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο Ρατζπούτ. (AP Photo/Rafiq Maqbool)

«Ο Σούσαντ Σινγκ Ρατζπούτ ένας λαμπρός νέος ηθοποιός έφυγε τόσο νωρίς. Ξεχώρισε στην τηλεόραση και τις ταινίες. Η άνοδός του στον τομέα της διασκέδασης ενέπνευσε πολλούς και αφήνει πίσω του πολλές αξιομνημόνευτες ερμηνείες. Σοκαρισμένος από τον χαμό του. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά και τους θαυμαστές του», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ