Ευρωπαίος αξιωματούχος: Πολύ πιθανή συμφωνία απόψε για τη Βρετανία
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι Ευρωπαίοι ηγέτες να καταλήξουν απόψε σε μια συμφωνία για το θέμα της Βρετανίας, κάτι που θα επέτρεπε στη χώρα να παραμείνει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ένας αξιωματούχος από τις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
"Έχει γίνει κάποια πρόοδος στα περισσότερα ζητήματα, όμως υπάρχουν και θέματα που είναι ακόμη άλυτα", είπε η πηγή αυτή. "Πιστεύουμε ότι υπάρχει πιθανότητα, μια καλή πιθανότητα, να καταλήξουμε (σε συμφωνία), ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του δείπνου απόψε", πρόσθεσε.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συνεδριάσουν ξανά στις 21.00.
Λόγω της εξέλιξης αυτής, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιν Κάμερον δήλωσε ότι δεν θα γίνει απόψε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Λονδίνο. Η συνεδρίαση θα γίνει "εάν και όποτε επιτευχθεί συμφωνία", πρόσθεσε.
SPONSORED
Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης σήμερα στην Αθήνα - Η διαδρομή και οι στάσεις
08:19
Ο Akylas και η σιωπηλή πικρία της 10ης θέσης στη Eurovision - Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό
08:10
Οι επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που κάνει τα όνειρά μας τόσο παράξενα
08:00
ΠΟΥ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κονγκό και Ουγκάντα λόγω επιδημίας Έμπολα
07:53