Το τούνελ που προστατεύει τον Πούτιν από τον κορωνοϊό
Ένα «τούνελ απολύμανσης», προστατεύει τον Βλαντιμίρ Πούτιν από τον κορωνοϊό, καθώς όποιος εισέρχεται στην κατοικία του στη Μόσχα, πρέπει να περάσει μέσα από αυτό πριν συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο.
Το ειδικό τούνελ που δημιουργήθηκε από ρωσική εταιρεία έχει εγκατασταθεί στην οικία του, στο Νόβο-Ογκαριόβο, όπου δέχεται επισκέπτες.
Σε βίντεο που δημοσίευσε η δημόσια τηλεόραση, φαίνονται άτομα με μάσκες να περνούν μέσα από αυτό και να ψεκάζονται με απολυμαντικό από πάνω μέχρι κάτω.
Το υγρό περιγράφεται ως ειδικό προστατευτικό που καλύπτει τα ρούχα και το εκτεθειμένο δέρμα.
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε τον Απρίλιο πως όποιος συναντά τον Ρώσο πρόεδρο έχει ήδη περάσει από τεστ κορωνοϊού.
Ένα μήνα μετά, ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό.
Σημειώνεται πως η Ρωσία καταγράφει περισσότερα από 545.000 κρούσματα και πάνω από 7.200 νεκρούς.
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06
ΗΠΑ: Επεκτείνεται ο κατάλογος με τα κράτη στα οποία ισχύει ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59