Κορωνοϊός- Ρωσία: Για πρώτη φορά από τον Απρίλιο τα κρούσματα δεν υπερέβησαν τις 8.000
Ο αριθμός των κρουσμάτων που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ρωσία έφθασε τις 7.843 και θεωρείται ο μικρότερος αριθμός κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί από τις 30 Απριλίου, ανακοίνωσαν οι Αρχές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων δεν υπερέβη για πρώτη φορά από την 1η Μαΐου τις 8.000, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφθασε τις 553.301.
Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων έφθασε στις 241.481, ενώ μεταξύ των νέων κρουσμάτων που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, 2.494 κρούσματα ήσαν ασυμπτωματικοί.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, πήραν εξιτήριο 10.036 άτομα , ενώ συνολικά στην Ρωσία έχουν αναρρώσει 304.342 ασθενείς με κορωνοϊό, που συνιστούν το 55% του συνολικού αριθμού των κρουσμάτων.
Κατά την διάρκεια του τελευταίου εικοσιτετράωρου πέθαναν 194 άτομα, ενώ οι νεκροί έχουν φθάσει τις 7.478, που συνιστούν το 1,35% στου συνολικού αριθμού των προσβληθέντων από τον κορωνοϊό.
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ομιλούμε την φεραρική… απλήστως
07:45
Ρέθυμνο: Συνελήφθη 48χρονος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων
07:40
Netflix – Warner Bros: η συμφωνία που αλλάζει το σκηνικό στο video streaming
07:34
Πτώση βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών – Στο ένα ρεύμα η κίνηση των οχημάτων στο ύψος του Χαϊδαρίου (vid)
07:24