Ξεκινούν οι δοκιμαστικές πτήσεις πιστοποίησης των Boeing 737 MAX
Οι πτήσεις για την πιστοποίηση της πλοϊμότητας του αεροσκάφους Boeing 737 MAX θα αρχίσουν τη Δευτέρα, καθώς οι αρμόδιοι επιθεωρητές θα πραγματοποιούν δοκιμαστικές πτήσεις, στο πλαίσιο της διαδικασίας πιστοποίησης των αεροσκαφών του τύπου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Wall Street Journal» επικαλούμενο πηγές που έχουν λάβει γνώση για την κατάσταση.
Τα αεροσκάφη 737 ΜΑΧ έχουν καθηλωθεί στο έδαφος εδώ και 15 μήνες, μετά από δύο τραγικά αεροπορικά δυστυχήματα.
Οι δοκιμαστικές πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) σε συνεργασία με την Boeing, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
Οι αρμόδιοι επιθεωρητές θα πραγματοποιήσουν τρεις ημέρες πτητικών δοκιμών στο αναφερόμενο αεροσκάφος, παρά το γεγονός ότι θα απαιτηθούν επιπλέον έλεγχοι, πριν τη χορήγηση της απαραίτητης πιστοποίησης για την επιστροφή του 737 MAX στην ενεργό υπηρεσία.
Voucher 750 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους παρόχους - Πώς θα κάνετε αίτηση
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου
03:00
Ποια νοικοκυριά δικαιούνται Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ - Πώς λειτουργεί
02:00
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις στον κατώτατο μισθό από τον Απρίλιο
01:00