Λήξη συναγερμού στο Παρίσι: Δεν βρέθηκε ένοπλος
Η επιχείρηση της αστυνομίας στην επιχειρηματική περιοχή Λα Ντεφάνς του Παρισιού τερματίσθηκε, καθώς οι ανησυχίες για ένοπλο στην περιοχή αποδείχθηκαν αβάσιμες, μετέδωσε ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM TV.
Νωρίτερα, είχε εκκενωθεί το εμπορικό κέντρο και πραγματοποιούνταν εκτεταμένοι έλεγχοι, ενώ οι κάτοικοι απαγορευόταν να πλησιάσουν την περιοχή.
Σύμφωνα με την Salomé Legrand δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1 οι οποίοι επικαλούνται αστυνομικές πηγές, μετέδωσαν πως η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα για ένοπλο άνδρα στην περιοχή.
Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media έδειχναν κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, ενώ σε ένα άλλο διακρίνονταν πολίτες να περπατάνε αργά με τα χέρια ψηλά για να μπορούν να περάσουν από έλεγχο της αστυνομίας.
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι καλύπτουν τα voucher – Πώς να τα αξιοποιήσετε
02:00
Ο χάρτης πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ μέχρι τις 2 Ιανουαρίου
01:00
Ποια τα οφέλη για τους δημόσιους υπαλλήλους μετά τις φοροελαφρύνσεις
00:30
Ονδούρα: Ο υποψήφιος για την προεδρία Σαλβαδόρ Νασράλα αμφισβητεί τα αποτελέσματα των εκλογών
23:59