ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη γιατρού στο BBC γίνεται viral λόγω... μονόκερου

Συνέντευξη γιατρού στο BBC γίνεται viral λόγω... μονόκερου
Screengrab

Viral έχει γίνει βίντεο όπου η μικρή κόρη γιατρού που έδινε συνέντευξη στο BBC μπήκε στο πλάνο και έκλεψε τα… φώτα της δημοσιότητας.

Η Dr Clare Wenham μιλούσε για τα τοπικά lockdown στην Αγγλία, όταν η μικρή της κόρη εμφανίστηκε και άρχισε να της μιλάει, χωρίς να γνωρίζει ότι η μητέρα της βρίσκεται στον «αέρα».

Η καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας συνέχισε να αναλύει αγνοώντας την κόρη της. Ωστόσο, η Scarlett είχε άλλη άποψη και ανέβηκε στο γραφείο για να δείξει στη μαμά της ότι ζωγράφισε έναν μονόκερο.

Η γιατρός την απομάκρυνε με... τρόπο και εκείνη αποφάσισε να ασχοληθεί με τη… διακόσμηση.

Κι ενώ η μικρή προσπαθούσε να διαλέξει ένα ράφι για να βάλει τη ζωγραφιά της, ο παρουσιαστής του BBC, Christian Fraser, τη ρώτησε το όνομά της και έπειτα τη συμβούλεψε να βάλει τη ζωγραφιά στο κάτω ράφι.

«Νομίζω είναι καλύτερα στο ράφι χαμηλά. Είναι ένας ωραίος μονόκερος» ακούγεται να της λέει, ενώ η μικρή Scarlett αμέσως σπεύδει να ρωτήσει «Μαμά, ποιο είναι το όνομά του;».

Τέτοια… απρόοπτα έχουν συμβεί ξανά στο κανάλι, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το 2017, όταν ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Robert Kelly ανέλυε στον παρουσιαστή τα δεδομένα σχετικά με την αποπομπή της Προέδρου της Νότιας Κορέας, και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η μικρή του κόρη.

Η μικρή πλησίασε στο γραφείο του κι εκείνος προσπάθησε με μια κίνηση του χεριού του να την απομακρύνει. Λίγο μετά όμως, στο δωμάτιο μπαίνει και το μικρότερο αδελφάκι της περπατώντας με τη βοήθεια της στράτας του.

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη: στον χώρο εισέβαλε η σύζυγός του για να απομακρύνει τα παιδιά.

Άξιος συγχαρητηρίων ο καθηγητής καθώς με μικρές παύσεις συνέχιζε την ανάλυσή του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ