ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή η έγκυος σταρ του YouTube Νικόλ Τία

Νεκρή η έγκυος σταρ του YouTube Νικόλ Τία
instagram

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου της 24χρονης σταρ του YouTube Νικόλ Τία, που βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την είδηση του θανάτου της influencer που είχε ως βάση της το Λονδίνο, και του αγέννητου παιδιού της επιβεβαίωσε η οικογένειά της με ανάρτησή τους στο ινσταγκραμ, δηλώνοντας συντετριμμένοι και ζητώντας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους, την ώρα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Στο μήνυμά της, η οικογένεια εξηγεί ότι η Νικόλ, πρώην χορεύτρια, είχε ήδη προγραμματίσει να ανεβάσει μερικά βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, πριν από το θάνατό της, και ο σύντροφός της έλαβε την απόφαση να επιτρέψει την δημοσίευσή τους.

Η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.

Η Νικόλ είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο με ένα βίντεο που ανήρτησε στο ίνσταγκραμ, στο οποίο έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλιά, χορεύοντας δίπλα στον σύντροφό της.

«Δεν μπορούμε να το κρύβουμε άλλο, το μυστικό βγήκε… Ο Θεός μας έδωσε την μεγαλύτερη ευλογία. Ένα μικρό πλασματάκι μεγαλώνει μέσα μου», είχε γράψει τότε η ίδια ενθουσιασμένη, προσθέτοντας ότι ο σύντροφός της ήταν ιδανικός για πατέρας.

«Είμαστε ήδη παθιασμένοι με το μικρό μας θαύμα. Σε ευχαριστούμε που μας επέλεξες να είμαστε οι γονείς σου και οι καλύτεροι φίλοι σου», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/B_KzzL4jE-s

Η Νικόλ είχε περισσότερους από 80.000 εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι της στο YouTube, όπου αρκετά συχνά μίλαγε για το ταξίδι της εγκυμοσύνης της και ανέβαζε υλικό με τον σύντροφό της, που είναι χορευτής του δρόμου.

Το πιο πρόσφατο βίντεό της διάρκειας 14 λεπτών, ανέβηκε την Κυριακή. Σε αυτό η Νικόλ φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο της σε μια μπανιέρα γεμάτη γάλα, μυώντας παράλληλα τους followers της στη διαδικασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ