Τουρκία: Συνελήφθησαν 27 ύποπτοι για συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος
Ανανεώθηκε:
Η τουρκική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνελήφθησαν 27 άτομα που φέρονται ότι συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζαν μια επίθεση.
Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι πληροφορήθηκαν πως οι ύποπτοι διατάχθηκαν να πραγματοποιήσουν μια επίθεση, σε αντίποινα για αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες θεωρούν προσβλητικές για τον προφήτη Μωάμεθ. Στην επιχείρηση αυτή θα έμπαιναν στο στόχαστρο διάφορες διευθύνσεις σε 15 συνοικίες της Κωνσταντινούπολης.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης εκείνης σε ένα νάιτκλαμπ της Κωνσταντινούπολης, την πρωτοχρονιά του 2017, όπου σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι. Σε βομβιστική επίθεση στο ιστορικό κέντρο της πόλης σκοτώθηκαν άλλοι 12 άνθρωποι το 2016.
Κακουργηματική δίωξη στον 67χρονο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη
17:28
Χειροπέδες σε 17χρονη και 14χρονο για παιδική πορνογραφία στο Λαύριο - Συνελήφθη και η μητέρα τους
17:20
Λύκος εθεάθη στην κεντρική πλατεία της Βαρυμπόμπης - Βίντεο από την βόλτα του (vid)
17:12
Συρμός του ΗΣΑΠ βγήκε εκτός αποβάθρας στον σταθμό του Αγίου Νικολάου - Τι αναφέρει η ανακοίνωση
17:06