ΚΟΣΜΟΣ

«Παλεύει» ο Μίκαελ Σουμάχερ: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

«Παλεύει» ο Μίκαελ Σουμάχερ: Τα τελευταία νέα για την υγεία του
AP Photo/Shizuo Kambayashi

Το πρώην αφεντικό της Ferrari, Ζαν Τοντ, μίλησε για τα τελευταία νέα της υγείας του Γερμανού πιλότου, Μίκαελ Σουμάχερ.

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, με τον Ζαν Τοντ να δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την πορεία της υγείας του θρυλικού πιλότου.

Από την Ουγγαρία, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ομάδες για το Grand Prix αυτού του διημέρου, ο Ζαν Τοντ μίλησε στη Daily Mail για την κατάσταση που επικρατεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και τη συνάντησή τους πριν από μία βδομάδα.

«Είδα τον Μίκαελ την προηγούμενη εβδομάδα. Παλεύει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να τον δει ξανά. Γι' αυτό δουλεύουν τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίχως όμως να μπει σε λεπτομέρειες, σεβόμενος την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Όσο για το ποιον θεωρεί ως τον κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών;

«Αγαπώ τον Μίκαελ, αλλά είναι αδύνατο να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος όλων. Υπάρχει ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, ο Τζιμ Κλαρκ, ο Άιρτον Σένα και ο Μίκαελ. Μπορείς απλά να σκεφτείς αυτό το θέμα από την άποψη του ποιος είναι ο καλύτερος στην εποχή του. Ξέρω ότι μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να "σπάσει" το ρεκόρ του Μίκαελ σε επίπεδο παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Η Mercedes έχει όλα τα συστατικά για να το καταφέρει. Ειλικρινά δεν με απασχολεί όμως», απάντησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ