ΚΟΣΜΟΣ

Ιράν: Έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων στην επαρχία Κερμανσάχ

Ιράν: Έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων στην επαρχία Κερμανσάχ
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Vahid Salemi

Έκρηξη προκάλεσε πυρκαγιά σε δεξαμενή καυσίμων στη δυτική επαρχία του Ιράν Κερμανσάχ, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mizan, στην τελευταία μιας σειράς πυρκαγιών και εκρήξεων που έχουν πλήξει ευαίσθητες περιοχές.

«Έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων σημειώθηκε σε χώρο στάθμευσης στη βιομηχανική περιοχή Ντολάτ Αμπάντ», μετέδωσε το Mizan, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν έως τώρα αναφορές για νεκρούς.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA μετέδωσε ότι έξι δεξαμενές καυσίμων εξερράγησαν προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή. Σε βίντεο με πλάνα από το συμβάν που μετέδωσε το πρακτορείο Mizan φαίνεται πυκνός μαύρος καπνός να καλύπτει την περιοχή.

«Περίπου 100 πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στην περιοχή. Δεν υπάρχουν νεκροί αλλά κάποιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κερμανσάχ, ο Κεϊβάν Μαλέκι, στο πρακτορείο ISNA, προσθέτοντας ότι οι αρχές ερευνούν τα αίτια της έκρηξης.

Από τα τέλη Ιουνίου έχουν σημειωθεί αρκετές εκρήξεις και πυρκαγιές σε στρατιωτικές, πυρηνικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ